Puheenjohtajan blogi

Ajankohtaista

Tiedote Kopyn jäsenille koronaviruksen vaikutuksista yhdistystoimintaan

16.03.2020

OAJ:n suosituksen mukaan Kopyn kevätkokous 27.3. on peruttu ja siirretään alustavasti toukokuulle. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Tarvittaessa kokous siirtyy elokuulle. Kevätkokouksia ei voi yhdistyksen sääntöjen mukaan pitää etänä, joten toimimme tässä OAJ:n mallisääntöjen ja ohjeistuksen mukaan. Muiden KOPY:n sekä OAJ:n Uudenmaan alueyhdistyksenkin keväälle suunniteltujen tilaisuuksien osalta tilannetta päivitetään ja seurataan tarkkaan opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen ja sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistuksia. Kaikki varmasti ymmärtävät, että kasvatus- ja opetustyön ammattilaisia ei tule altistaa ylimääräisille riskeille.

Minulta on kysytty mahdollisen karanteenin ja etätöiden vaikutuksista palkkaan ja työaikaan. Oheisen linkin kautta voi käydä lukemassa OAJ:n jakamaa tietoa asiasta.

https://www.oaj.fi/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/2020/koronan-takia-karanteenissa-miten-kay-palkan--4-kysymysta-ja-vastausta/?utm_medium=Email&utm_source=J%C3%A4senkirje13032020&utm_campaign=

Voimia ja jaksamista arvokkaaseen työhönne tässä haastavassa tilanteessa.

Yst.terv. Tuomo Suihkonen, JUKO:n pääluottamusmies, KOPY:n pj., p. 0403183303