Puheenjohtajan blogi

Varhaiskasvatus

Kopyn varhaiskasvatustiimissä toimivat varhaiskasvatuksen opettajat Karoliina Juntunen ja Liina-Mari Ylhäisi. Karoliina työskentelee Päivölänlaakson koulun esiopetusryhmässä sekä yhteysopettajana. Liina-Mari toimii varhaiskasvatuksen opettajana Kalevan päiväkodissa, Keravan varhaiskasvatuksen digitiimissä ja JUKO:n luottamismiehenä.

Hallituksen jäseninä tavoitteenamme on tuoda kuuluviin keravalaisten varhaiskasvatuksen korkeakoulutettujen ääni. Meillä on varhaiskasvatuksen paikalliset facebook-sivut, joilla jaamme ajankohtaista tietoa varhaiskasvatuksesta ja OAJ:n sekä KOPY:n tiedotteita.

Järjestämme varhaiskasvatuksen opettajille ja päiväkodinjohtajille edunvalvontailtoja, joissa on mahdollisuus tavata ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa. Illoissa järjestetään myös koulutusta sekä jaetaan viimeisimmät niin valtakunnalliset kuin paikallisetkin edunvalvontaan liittyvät asiat.

Etsimme myös aktiivisesti muita vaikutuskanavia ja mahdollisuuksia vahvistaa ja tukea varhaiskasvatuksen korkeakoulutettujen työtä Keravalla.

Toivomme saavamme mahdollisimman monta varhaiskasvatuksen ammattilaista mukaan Keravan opetusalan paikallisyhdistyksen innokkaaseen ja aktiiviseen joukkoon!

Tule sinäkin mukaan, yhdessä olemme enemmän!